Over Het Huis


Luxe vakantiewoning met zwembad, geschikt voor 6 tot 12 personen, gelegen nabij de grens van de Corrèze met de Dordogne. Les Fosses, een van oorsprong Corréziaanse boerderij, ligt hoog in de heuvels van Perpezac le Blanc.

Volledig vrij, met rondom schitterende vergezichten en verbouwd tot een ruime en gerieflijke vakantiewoning biedt het u alle mogelijkheden tot een onvergetelijk verblijf.

Het huis is gebouwd om een - op het zuiden gelegen - groot terras, voorzien van zitjes en een barbecue. Een plek in de zon of in de schaduw is er altijd te vinden.
Binnen vindt u een zeer ruime keuken, van alle gemakken voorzien met een grote eettafel waar het ten alle tijde gezellig toeven is. Verder een gezellige zithoek rondom de open haard. Een heerlijke plek om te lezen, te genieten van de stereo installatie of van de satelliet TV. Het huis biedt slaapgelegenheid voor totaal 12 personen. Er zijn vier tweepersoons slaapkamers. Elke kamer heeft zijn eigen thema. Verder is er een speciale kinderkamer met één stapelbed en twee normale bedden, de kamer is voorzien van speelgoed en alle mogelijkheden om geen kind meer aan uw kinderen te hebben.

Vanzelfsprekend zijn er meerdere badkamers met bad en/of douche aanwezig. Het huis is bij uitstek geschikt om er met 2 gezinnen te verblijven, want er is - indien gewenst geheel afgescheiden - een tweede woonruimte met een aparte keuken, badkamer en twee tweepersoons slaapkamers met twee baby/kinderbedden. Ook deze ruimte heeft een eigen terras en komt uit bij het zwembad. Het zwembad is beschut gelegen en biedt veel privacy.